Welkom , login of registreer
   
SHOP"De klant heeft het recht zijn/haar bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De klant heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De klant krijgt vervolgens het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van klant naar de webwinkel zijn voor de rekening van de klant.

Indien de klant gebruik maakt van zijn/haar herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Beauty-koffer company geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen info@beauty-koffer.nl dit graag met vermelding van het ordernummer. Bij de retourzending dient de klant/koper (een kopie) van de factuur te voegen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien de retourzending niet vooraf is aangemeld loopt de klant het risico dat de retourzending niet in behandeling genomen kan worden of onverhoopt vertraging oploopt. Product kan retour worden gestuurd naar het volgende adres:Retour Beauty-koffer company
Antoni van Leeuwenhoekstraat 10A
3331ET Zwijndrecht

 
 
 

BEDRIJFSINFO

       Beauty-koffer company
       Kid Oryrode 5, 2717CC Zoetermeer
       info@beauty-koffer.nl
       06-20038401 


 
 
 
KLANTENSERVICE
 

VEILIG BETALEN & VERZENDEN
468c2b227dbaaedeef4f190fcfe204c7.png


 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.